aap-heart-logo-guld-grå

PARTERAPI

Hjælp og læring til at finde tilbage til hinanden og et kærlighedsliv med nærhed, forståelse og respekt

SÅ finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe.

Bøvler I rundt i kærlighedslivet, så kan parterapi hjælpe jer med at finde tilbage til rytmen, hvor I kan mærke tilknytningen, forståelsen, nærheden, kærligheden og respekten for hinanden igen.

ONDT I PARFORHOLDET

problemer i parforholdet kan skyldes flere årsager

I perioder oplever alle par at kærlighedslivet udfordres. Nogle gange kan man dog bøvle så meget, at man mister forståelsen og nærheden med hinanden. Her kan parterapi være en god vej til at komme tilbage i rytmen, hvor I kan mærke tilknytningen, forståelsen, nærheden og respekten.

 

I dag er det hverken tabubelagt eller en hemmelighed, at familie relationer kan være vanskelige at navigere i. Årsagerne til hvorfor par kan opleve problemer i deres relationer kan variere meget. Der er dog altid nogle almene og typiske temaer, der går igen hos mange par.

 

Mine par fortæller blandt andet om følgende problemer og udfordringer:
•  Længsel efter nærhed og ensomhed i parforholdet
•  Manglende forståelse for ens egen eller sin partners behov
•  Forskellig lyst til sex eller slet ingen lyst
•  Skæv rollefordeling om de praktiske hverdags gøremål
•  Utallige diskussioner og skænderier over “småting”
•  Forskellige holdninger og meninger der fører til mange magtkampe og dræner forholdet
•  Dine, mine og vores børn – afstemning af fælles og egne forventninger
•  Hård sygdomsforløb og nedsat funktionsevne efter sygdom 
•  Manglende prioritering og overskud til at vise interesse for hinanden i en travl hverdag
•  Jalousi
•  Afvisninger og kritik af hinandens handlinger

 

Lige meget hvor meget kærlighed der findes i parforholdene er det helt almindeligt der også opstår kommunikative og følelsesmæssige udfordringer. Alt i alt kan relationer være smukke, men også komplekse. Alle relationer består fordi vi giver dem næring og parforholdet kræver dedikation, empati og næring til “vi’et”

 

Gennem parterapi kan I opnå større forståelse af bevæggrundene til hinandens handlinger og forståelse for, hvad I hver især har brug for i parforholdet. I kan slippe kampen om retten til at være og have det, som man har det.

Boa

"Lær at tale om jeres følelser og behov, og oplev at blive hørt"

Mit arbejde handler for en stor del om, at bryde forsvar og barrikader ned, så mennesker kan mærke sig selv, og deres kærlighed til sig selv, til hinanden og til livet!

SÅ finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe.

Psykoterapeutisk praksis siden 2005 og indehaver af all-about-people.

Mine klienter

Hvad fik de med og ud af forløbet hos mig?

“Er I træt af gamle mønstre i jeres forhold?

Kontakt mig for en uforpligtende samtale og lad os tale om jeres udfordringer og hvordan jeg kan hjælpe.”

HJERTERUM

Jeg tilbyder et trygt rum - hvor I kan komme til udtryk med det der er svært

I min centralt beliggende praksis i Odense midtby og kun 3 minutter fra Banegården, byder jeg jer velkommen ind i et trygt og kærligt rum. Jeg skaber en atmosfære, hvor alle kan komme til udtryk med de tanker og følelser, som kan være tabubelagte, eller det som man går og frygter er forkert, og som man ikke føler sig set og hørt i derhjemme. Her er der plads og tid til at få talt ud, og til både gråd og grin uden afbrydelser. 

 

At hjælpe mennesker med at skabe meningsfulde relationer har altid været en drivende kraft og passion for mig. Jeg tror, at kærlighed er fundamentet for livet, og en væsentlig del af mit arbejde er at nedbryde forsvarsbarrierer og skabe åben, ærlig og oprigtig dialog, så mennesket kan opleve sig selv, deres kærlighed og kontakten i deres relationer på en transformerende måde. 

 

Jeg har mange års erfaring i at hjælpe mennesker ud af fastlåste kriser og til selverkendelse af deres uheldige mønstre, for dermed til sidst at opnå en bedre trivsel i livet og i deres relationer. Mange af mine klienter har anbefalet mig til både kolleger, venner og familie.

Mandag-Fredag: 10:00 – 19:00
Lørdag: Efter aftale

Vindegade 20, 1. sal
5000 Odense

Telefon: 61 79 79 30
Mail: boa@all-about-people.dk

Mobilepay: 853908
Bank: Reg. nr. 3596 kontonr. 3590060909

“Parterapi kan være en fantastisk måde at genskabe tillid, kommunikation og intimitet i forholdet, men det kræver mod og engagement fra begge parter. Tøv ikke med at søge professionel hjælp, hvis I føler, at jeres forhold har brug for det.”

Parforløb

Bøvler I rundt i jeres kærlighedsliv?

Parterapi kan være en utroligt effektiv måde at fremme et mere harmonisk og kærligt forhold med din partner. Parterapi kan hjælpe med at bygge en stærkere forståelse for hinandens kærlighedssprog, hvilket kan føre til dybere respekt for hinandens adfærd og holdninger. Ved at lære at kommunikere mere effektivt med hinanden, kan jeg hjælpe med at styrke samhørigheden mellem dig og din partner. 

 

Parterapi kan give dig og din partner en platform til at udforske problemer og udfordringer, der kan være svære at tackle alene. Det være sig både strukturelle udfordringer om praktiske opgaver og logistik og det være sig de følelsesmæssige og kommunikative udfordringer. Igennem parforløbet taler vi således ind i kommunikative mønstre, hvor det er relevant og I får nye redskaber. Konflikter udspringer også fra jeres tilknytningsmønster, så det er ofte nærliggende at vi også ser ind i disse for at forstå sammenhængen mellem den adfærd I har nu og den adfærd/de mønstre I lærte som barn for at passe ind i familien. 

 

At se sammenhængen giver forståelse af, hvorfor I reagerer som I gør og hvorfor I har de behov I har og hvordan det nogen gange kan give konflikter og sammenstød i parforholdet. Det som skaber problemer for dig i dit voksenliv kan sandsynligvis have været en sund overlevelsesstrategi i barndommen, men nu en strategi som skal aflæres. I parterapien arbejder vi også hen imod en klarhed og accept af jeres forskellighed og ikke mindst trækker vi læring ud og ser på baggrundene for at I reagerer forskelligt. Det er nemlig ikke tilfældigt hvilken partner man har fundet sammen med. Og også her trækker vi barndommens landskab ind ved relevans.

 

Jeg hjælper jer til at forstå de bagvedliggende mekanismer, som betyder I har uforløste konflikter og jeg giver jer redskaber I kan arbejde med hjemme. Hvis I ønsker at investere i jeres forhold, kan parterapi være en rigtig god måde at få det bedste ud af jeres parforhold.

Typiske spørgsmål

Bliv afklaret til at tage det næste skridt

Føler du og din partner at I kan have gavn af professionel vejledning, er I hjertelig velkomne til at kontakte mig for tidsbestilling. 

Er I usikre på, hvorvidt parterapi ville være gavnligt? Kontakt mig gerne for afklaring.

SÅ finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe.

Find svaret

Ofte stillede spørgsmål om parterapi

Det er faktisk blevet naturligt for alle typer og alle aldre at søge hjælp, når der er problemer i parforholdet.

Igennem de senere år er det ikke længere så tabubelagt og selv helt unge i begyndelsen af tyverne søger parterapi, når de bøvler rundt i kærlighedslivet.

 

Parterapi er ikke længere “sidste udvej” i et udfordret forhold – men mere blevet en mulig “løsning” til bedre kommunikation og større samhørighed for begge parter.

Fra 100 vis af parsamtaler er min erfaring, at parterapi giver større forståelse af hinanden og af sig selv. Netop den forståelse betyder, at det ikke længere er så “nødvendigt”, at kæmpe og skændes. Forskelligheden bliver en styrke og I kommer til at forstå hvorfor, netop I er skabt for hinanden.

 

Det er bestemt muligt at redde et parforhold med store forskelligheder og mange skænderier.

Jeg har haft mange par, som er kommet godt igennem en proces hvor den ene har været utro. Det forudsætter åbenhed og forståelse af hvad der førte til utroskaben.

 

Det forudsætter en parathed til at åbne op for skyld og skam hos begge parter og ikke mindst parathed til tilgivelse. Endelig  kræver det parathed til at lade processen tage den tid begge har brug for.

Jeg tilbyder dagligt samtaler mellem kl. 10:00 – 19:00 og på lørdage efter aftale.

De første samtaler ligger gerne med et interval på omkring 10-14 dage. Herefter går der ofte 3-4 uger imellem, så I kan nå at implementere de udvalgte redskaber, som vi finder sammen og er relevante for netop jeres proces.

I min praksis tilbyder jeg tre forskellige pristilbud på parterapi, så der gives rabat ved køb af samlet 3 eller 5 samtaler. 

 

Det er desværre ikke muligt at få tilskud til parterapi hos mig – hverken fra sundhedsforsikring eller Odense kommune.

Enkelte steder i landet er det muligt at få gratis parterapi. Det er kommunen selv der tilbyder gratis parterapi, som en ekstra service til borgerne.

 

Hvis du er interesseret i gratis parterapi, så tag kontakt til din egen kommune og forhør dig om de tilbyder gratis parterapi.

Det er meget forskelligt fra par til par og om udfordringen i parforholdet alene skyldes strukturelle eller følelsesmæssige problemer.

 

Mange klienter oplever dog allerede en forandring efter 2 til 3 samtaler.

 

De fleste af mine parforløb ligger mellem 5 til 15 samtaler og det er så over flere måneder.

Parterapi er en proces og skal ses som en investering i resten af dit kærlighedsliv.

Honorar for parterapi

Hvis i vælger terapi som en mulig løsning

Parterapi

1 x 90 min. samtale
1.300 KR.
  • Pris for 1,5 time
  •  

parterapi

3 x 90 min. samtale
3.600 KR.
  • SPAR 300,-
  •  

parterapi

5 x 90 min. samtale
5.800 KR.
  • SPAR 700,-
  •  
Populær