Om

Om mig og min udvikling

all-about-people.dk

Psykoterapi i Odense 


Siden 2005 har jeg haft egen psykoterapeutisk praksis, hvor jeg tilbyder individuel terapi, parterapi og personlig udvikling i gruppe, mindfulness kurser, samt stress håndtering. 


Min vej til terapeut er kommet helt naturligt i takt med min personlige udvikling. Jeg har altid interesseret mig for hvad der sker i os mennesker på det personlige plan og hvordan vi skaber en god og sund kontakt indadtil og på den måde skaber større overensstemmelse mellem vores indre og ydre verden.

Jeg har altid interesseret mig for samspillet mellem mennesker og hvordan vi sammen skaber en kærlig og tryg tilknytning.

Det hænger nok helt naturligt sammen med at min egne opvækstvilkår var udfordret rent tilknytningsmæssigt. Derfor har jeg selv gået i terapi inden jeg tog min psykoterapeutiske uddannelse, for øvrigt og ret så vigtig, en uddannelse tilrettelagt med internatophold, hvor vores læring både var teoretisk og oplevelsesorienteret. Ved internatophold er det muligt at fordybe lærings- og udviklingsprocessen.


Jeg er uddannet Organisk Psykoterapeut, en 5 årig uddannelse med 6 internat kurser pr.år. Jeg er uddannet ved  Organisk Psykoterapi Fyn -2001-2006. Efterfølgende har jeg taget flere årskurser og er løbende i supervision.

CV

Susanne Boa


Uddannelser

2017  Mindfulness instruktør                  2011  StressCoach

2006  Psykoterapeut 

2002  Supervisor

1995  Socialrådgiver

Mindfulness instruktør

Senest er jeg uddannet mindfulness instruktør i 2017.


Certificeret StressCoach

Herudover er jeg certificeret StressCoach v. Bjarne Toftegaard og certificeret i Stress Profilering - en uddannelse gennem Odense kommune og v. Winmar.

Supervisor

Jeg har gennem de sidste 9 år arbejdet med supervision af medarbejdere med fokus på frigivelse af potentiale og udvikling af kompetencer, samt korrekt match medarbejder og opgavesæt.


Jeg er uddannet via Odense kommune gennem et 1-årigt kursus fra Den Sociale Højskole i Odense.


Socialrådgiver

Jeg er uddannet som socialrådgiver i årene 1992-1995 - en 3-årig uddannelse fra Den Sociale Højskole i Odense.


Jeg har gennem 15 års ansættelse i Odense kommune, overvejende arbejdet med borgere med svært belastede problemer udover ledighed - i særdeleshed kontanthjælpsmodtagere indenfor tidligere matchgruppe 4-5. Jeg har oparbejdet en viden og tilgang til det sociale arbejde, hvor jeg gerne vender problematikkerne på hoved - hvad er socialt arbejde, er det i orden at tage borgeren i hånden, hvad er dronning bag egen dør, skal jeg synes det er synd for borgeren eller skal jeg skælde borgeren ud. Hvordan kan jeg være åben om mine metodikker, hvad stresser mig og hvordan kan jeg prioritere anderledes og sige til og fra. Det handler jo ikke kun om at sige fra, men i lige så høj grad om at sige til.


Jeg har arbejdet både som almindelig socialrådgiver, som konsulent, som koordinator og som projektleder.