aap-heart-logo-guld-grå

PARFORLØB

Bedre kommunikation, intimitet, tillid og forståelse

SÅ finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe.

“Hvis du overvejer parterapi som en mulig løsning til at få løst jeres udfordringer, er det vigtigt at tænke over, om ens partner er villig til at deltage aktivt og få mest muligt ud af parterapien.

parforløb

En terapeutisk proces kan hjælpe med udfordringer i et forhold

Jeg tilbyder et sikkert og trygt rum, hvor vi kan arbejde sammen og udvikle strategier og teknikker til at reparere og styrke jeres forhold. Terapiprocessen kan omfatte forskellige strategier som kognitiv adfærdsterapi og psykodynamisk terapi, alt efter hvad der passer bedst til jeres behov og mål.

 

Terapeutisk parterapi kan føre til forbedring i kommunikation og intimitet samt øget tillid og forståelse. Det kan være en gavnlig mulighed for par, der står over for udfordringer i deres forhold.

Bøvler du og din partner rundt i kærlighedslivet? Så kan parterapi hjælpe med at skabe gensidig forståelse, respekt og nærhed for hinanden

Måske har I prøvet alt derhjemme og lige meget hjælper det. Måske er I viklet så meget ind i uhensigtsmæssige mønstre og har så fastlåste overbevisninger, at det er svært at høre og se hinanden.

 

Gennem parterapi kan I opnå større forståelse af bevæggrundene til hinandens handlinger og forståelse for, hvad I hver især har brug for i parforholdet.

 

I kan slippe kampen om retten til at være og have det, som man har det.

Mange par kæmper med kommunikationsproblemer og udfordringer som kvalitetstid, børneopdragelse og manglende sexlyst

Et parterapeutisk forløb hos mig indledes oftest med en fællessamtale, og måske to individuelle samtaler, hvor vi sammen skanner jeres fælles og individuelle styrker og bekymringer, og afdækker jeres ønske til terapien og jeres fremtidige parforhold.

 

Herfra har jeg/vi et solidt udgangspunkt for at fortsætte det terapeutiske forløb og vurdere, hvad I særligt skal være opmærksomme på og arbejde med for at få det bedre sammen.

Mine kliénter

Hvad fik de med, og ud af forløbet hos mig?

Parterapi er et meget værdifuldt værktøj til at fremme åben kommunikation, dybere forståelse af hinanden og dyrkning af en stærkere følelse af forbindelse og nærhed

Gennem regelmæssige sessioner vil du og din partner få mulighed for at udforske jeres individuelle og kollektive behov og ønsker, samt at tackle eventuelle områder af spænding eller konflikt, der kan påvirke jeres forhold.

 

I vil lære effektive kommunikationsteknikker, opbygge tillid og empati og få en dybere værdsættelse for hinandens unikke perspektiver og oplevelser. Derudover kan parterapi hjælpe jer med at navigere i store livsbegivenheder og ændringer, såsom at få familie, tage sig af forældre eller håndtere sygdom eller tab.

 

Alt i alt er parterapi en kraftfuld måde at investere i sit forholds sundhed og lykke på, og kan give jer de værktøjer og færdigheder, I har brug for til at skabe et mere opfyldende liv sammen.

Det er ikke helt tilfældigt hvilken partner man har fundet

Vi arbejder hen imod en klarhed og accept af jeres forskellighed og ikke mindst trækker vi læring ud og ser på baggrundene for at I reagerer forskelligt.

 

Det er nemlig ikke tilfældigt hvilken partner man har fundet sammen med. Og også her trækker vi barndommens landskab ind ved relevans. Jeg hjælper jer til at forstå de bagvedliggende mekanismer, som betyder I har uforløste konflikter og jeg giver jer redskaber I kan arbejde med hjemme

Parterapi er samtale og aktiv deltagelse, samt forståelse og nærvær

Parterapi er et samarbejde mellem jer og mig, og vil altid tage udgangspunkt i jeres behov.

 

  •  Jeg arbejder altid der, hvor der er energi og dermed med dét, som netop er betydningsfuldt for jer som par

  • Jeg støtter jer til at stå som et par i et fælles kærlighedsrum, hvor I kan se hinanden og forstå, hvad I hver især ønsker Jer af parforholdet

  • Jeg hjælper jer til at kunne stå hver for sig og til at stå sammen – dig og mig og vi to. Det handler ikke altid om et “jeg” eller et “du”. I parforholdet handler det om et “vi”

 

Gennem parterapi oplever de fleste både en stor lettelse og en stor værdi i, at få fortalt om egne følelser, og samtidigt at få større indsigt i partnerens tanker og følelser. Det skaber en langt større og fordybet samhørighedsfølelse.

Kontakt mig

FÅ mere information om terapiforløb

Hvis du er i tvivl om at starte i terapi, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Jeg afsætter 10 minutter til at tale med dig i telefonen og diskutere mulighederne for at starte et terapiforløb hos mig.

SÅ finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe.