aap-heart-logo-guld-grå

anbefalinger

Mine klienters udvikling og berigelse betyder alt

SÅ finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe.

Anmeldelse fra mine klienter

Og jeg er yderst taknemmlig for hvert et ord

“Boa er et fantastisk menneske. hun er empatisk – sjov – og god til at få en til at tænke over tingene. Vi har prøvet to andre terapeuter, men ingen er som Boa, vores kemi var god med det samme. 

 

Hun har hjulpet os til at se vores parforhold i et andet lys, kærligheden længe leve. Tak for dig Boa, vi anbefaler alle der har brug for en dygtig terapeut til at bruge Boa.”

Lene

Parterapi

“Vi vil gerne takke dig dybt for den fantastiske oplevelse vi havde hos dig forleden. Det var sådan en øjenåbner for os begge. Det var vildt hårdt, men også lige det der skulle til. Allerede dagen efter var det som om vi var ” kommet hjem” til det der var. Vi har været meget forelskede, glade, fyldt med energi og bruger alt det vi talte om.

Vi er på sporet igen takket være dig.”

anonymt par

Parterapi

Det har været varmt og udfordrende at være i parterapi hos Boa. Hun har en rar personlighed, hvor hun både kan være alvorlig og sjov og hvor det stadig er personligt. Hun er mega god til at læse folk. 

 

Boa ser hvor man er sårbar og ser hvad der trigger en og kommer ned til den følelsesmæssige  essens. Derefter kommer hun med brugbare redskaber og for os har det været super godt med lektier, så man har noget konkret at arbejde med hjemme.”

Peter &Trine

Parterapi

“Inden mit forløb hos Boa, havde jeg svært ved at finde ud af, hvem jeg var og, hvilke værdier jeg egentlig havde. Boa har hjulpet mig til at finde frem til mig selv og finde en indre ro, der gør, at jeg kan håndtere mange flere ting i min hverdag og, at jeg har ro og tid til at fordybe mig i de ting, som betyder noget for mig. 

 

Boa er et meget varmt og omsorgsfuldt menneske, som ved første møde får én til at føle sig tryg, og jeg kan kun give hende min varmeste anbefaling.”

Sara

Soloterapi

“Jeg er bare så glad for at have fået så meget mere selvværd og pludselig tør jeg gøre ting, jeg ikke turde drømme om tidligere.

 

Tak fordi du støtter mig på min vej til at blive mere mig.

CG

Soloterapi

“Jeg vil bare sige dig tusinde tak fordi du gør så meget for mig og min familie. Du har virkelig fået hjulpet min mor rigtig rigtig rigtig meget på vej, hun er så glad, og så fuld af energi når vi er sammen nu. Du har virkelig givet vores mor selvtillid og mod på at tage livet til sig.

 

Og det vil vi gerne takke dig rigtig meget for.”

Camilla Rikke

Soloterapi

“Jeg troede jeg var på vej ud af mit ægteskab. Jeg var så træt af vores skænderier, men gennem samtalerne hos Boa fik jeg øje på, at mistrivslen ikke kun skyldtes min kones adfærd. Jeg fandt ud af at jeg selv kunne ændre nogle uhensigtsmæssige mønstre og dermed havde jeg også ansvar for min egen trivsel. 

 

Jeg har følt mig tryg hos Boa, som ikke dømmer en.”

Peter

Parterapi

“Jeg har fået langt større forståelse for min partner og det betyder jeg ikke længere bliver så vred og føler mig svigtet. Jeg behøver ikke længere tjekke ham ud og kontrollere hans følelser. 

 

Boa er god til at få en til at tale åbent om de tanker og følelser, man tit gemme væk.”

 

Bitten

Parterapi

“Jeg havde mistet lysten til sex. Jeg gjorde ikke længere så meget ud af mig selv og det var en befrielse, da jeg hørte min mand fortælle om hans lyst til mig. 

 

Det ændrede ligesom hele perspektivet og jeg mærkede min krop reagere, når han fortalte om hvad han følte og ønskede sig omkring vores intime liv.”

Lene

Parterapi

“Det har været så godt at høre min kæreste fortælle om sine tanker og følelser og det var slet ikke så farligt, som jeg frygtede. 

 

Det betyder jeg nu tør spørge hende, når jeg er i tvivl om hvor hun er og jeg tør spørge hvordan hun har det. 

 

Tak til Boa, som er god til at skabe et trygt og kærligt rum.”

Claus

Parterapi

“Da jeg startede i et gruppeforløb hos Boa, havde jeg netop afsluttet et terapiforløb på Lokalpsykiatrien, et af flere terapiforløb gennem de seneste 2 år mod PTSD. Terapi der uden tvivl havde gjort mig stærkere, men sårbarheden og usikkerheden lå stadig og lurede.

 

Men det ændrede Boa på, fordi hun allerede fra 1. gang formåede at vinde min tillid og respekt. Boa er yderst professionel, kompetent, engageret, empatisk, lyttende, respektfuld, oprigtig og ærlig. De bedste anbefalinger til Boa.”

Betina

Gruppeterapi

“Jeg deltager i kvindegruppe hos Boa. Vi er 4 kvinder som mødes 1 gang i måneden. Vi har et helt særligt rum, hvor vi hver især kan komme til udtryk med følelsesmæssige udfordringer.

 

Jeg føler mig tryg i vores rum og jeg kan være mig som jeg er og jeg bliver hørt og set uden at føle mig forkert.


Det er i denne gruppe jeg får det bedste spejl både af Boa som er en fantastisk tovholder og af mine andre gruppemedlemmer.”

Vini

Gruppeterapi

”Jeg har fået rigtig meget ud af, at deltage i gruppen. Jeg har følt en tryghed og samhørighed med dig og gruppemedlemmerne, hvilket har bevirket at jeg har turde åbne mig og vise min sårbarhed. Jeg er blevet mødt med både empati, nærvær, spejling, andre perspektiver samt konstruktiv feedback, som har været medvirkende til at sætte refleksioner i gang hos mig og givet mig andre mestringsstrategier i visse situationer.

 

Der var plads til at dele svære ting, der fyldte i hverdagen, men også når livet gik i den rigtige retning. Så det var ikke altid kun de negative ting, det var rigtig rart.

 

Du har været rigtig god til at lede gruppen ift. struktur og at lytte til os alle. Du har givet plads til vores forskellige personligheder, men også sørget for, at der var en ordentlig tone. Du var god til at aflæse vores individuelle stemninger og mærke/definere hvilke emner, der var mest presserende at tale om den pågældende aften. Alt i alt et super forløb :)”

 

Simone

Gruppeterapi

“Jeg har deltaget i gruppeterapi i et par år nu, og det er virkelig mit frirum, tror efterhånden min krop er klar over, hvornår vi er på vej ind til ”vores” tid til egenomsorg, for den slapper helt af når vi kører derind og så snart vi træder ind ad døren så falder skuldrene ned på plads.

 

Med hverdagens stress og jag og med de mange ”masker”, som man måske skal håndtere i løbet af livet, er det fantastisk, at komme et sted hvor facader og masker kan gemmes langt væk og hvor det rent faktisk er HELT OK, bare at være, både som mig, men også med de ting der fylder i livet lige nu, intet for stort og intet for småt.

 

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling, til at deltage i gruppeterapien med Boa.”

Ditte

Gruppeterapi