Stress forløb

STRESS FORLØB


Stress håndtering

handler om at afstresse dig og afklare hvad der udløser stress hos netop dig. Dernæst fokuserer vi på nye handlings- og copingsstrategier, så du kan undgå den usunde stress i fremtiden.  Stress håndtering kan være enkeltstående sessioner og det kan være et samlet forløb på 7 coachingssessioner. Du får enkle redskaber, som er nemme at bruge i din hverdag. Du guides igennem de 7 samtaler og vi justerer indsats alt efter dit behov.


Hvem bliver stresset

Vi bliver alle naturligt stresset fra tid til anden og uden vi egentlig lægger mærke til det. Stress er først og fremmest en naturlig tilstand og forbigående stress kan give os en særlig følelse af, at være effektive og betydningsfulde.


Stress som en usund tilstand.

Når vi presses over længere tid og ikke føler vores kræfter slår til, når vi ikke længere kan overskue de handlinger, vi eller andre forventer af os, når vi synes, vi skal lave mere end vi reelt kan eller har mulighed for, når alle kalder på os, når chefen eller ægtefællen ikke forstår os, når ......så kan stress hurtigt blive en usund tilstand.


Alle kan hjælpes ud af stress

Stress kan ramme alle og alle kan igen blive fri for stress. Stress behandling kan være ganske enkel, - også for dem, hvor stressen har taget et invaliderende greb. Det handler om den rette støtte og de rette redskaber. I dag er der stor opmærksomhed på copingsstrategier og vi ser også på, hvilken type du er og hvilke forventninger, du har til at klare udfordringer.

 

Copyright © All Rights Reserved