Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness - otte ugers kursus

At være mindful er at have hele sig selv med og dermed være helt til stede i eget liv. Når du får større bevidst nærvær i dit liv kan du se brikkerne i dit livs puslespil og dermed blive i stand til at træffe langt bedre beslutninger.


Autopiloten får flere pauser og du oplever større nærvær og glæde i dit liv.

Det forebygger invaliderende stress og det giver mulighed for at håndtere kroniske smertetilstande langt mere hensigtsmæssigt. 

 

Jeg afholder mine kurser i små hold på maksimalt 8 deltagere for at sikre der er tid til fordybelse og gensidig sparring...

Mindfulness lærebog: Bevidst nærvær
Mindfulness otte ugers kursus
Meditation stemning

Drop-in - Body and Mind in Peace

Sæt en time af til bare at være - være for dig - og være med dig - intet andet.

Lad roen sænke sig i dit sind og i din krop - slap af - hent fornyet energi - intet andet. Start din lørdag med mindful afspænding for krop og sind.


I denne time skaber du kontakt med din krop gennem kropsenergetiske øvelser med lette stræk. Du lader din organisme gennemstrømmes af energi ved hjælp af dit åndedræt for endelig til sidst at blive badet i behagelig liggende afspænding på omkring 25 minutter...

Billede 28-09-2018 kl. 18.42
IMG_1840
IMG_2320

Mindfulness for par

Igennem Boa tilrettet mindfulness for par vil I arbejde med at have opmærksomheden rettet indad og væk fra den anden og I vil arbejde med opmærksomheden rettet mod samhørigheden imellem jer.


Det handler om at opøve følelsen af være et ”du og et jeg” og at være ”et vi”. Der vil være meditative øvelser, der vil være kropslige energetiske øvelser som yoga og der vil være siddende og liggende øvelser...

Mindfullnes for par
IMG_1290
IMG_1474

Det siger klienterne...

Jeg har lært så meget om mig selv

“WOW for 8 uger - er glad for jeg gav mig selv den mulighed. Har lært så meget om mig selv og fået god viden til selv at arbejde videre med mindfull-living, hvilket jeg helt sikker vil, for man bliver helt afhængig af det. Boa er en fantastisk underviser, sprudlende og empatisk, hun ser folk nøjagtigt der hvor de er, der er tid til forskellighed, man har lov til at være sig selv og der bliver lyttet og vejledt - det bliver gjort forståeligt og sjovt og man har bare lyst til mere."

Ditte

Smerterne begrænser mig ikke længere

"I starten var jeg noget skeptisk i forhold om mindfulness virkelig kunne hjælpe mig. Jeg har haft smerter i mange år og har prøvet en del og var egentlig nået dertil at jeg bare måtte acceptere min tilstand og frygte en løbende forværring. Til min store glæde har jeg fået så meget ud af mindfulness forløbet. Ved at bruge redskaberne jeg har lært og den mindfulde indstilling kan jeg nu igen lave mange af de ting jeg tidligere var stoppet med og jeg ser frem til igen at opleve en frihed. Jeg har stadig smerter, men ikke i samme grad og smerterne begrænser mig slet ikke længere på samme måde som tidligere. Jeg kan kun anbefale andre med smerter at afprøve mindfulness."

Nielsen

Kom nu afsted - det er så givende

“Jeg har deltaget i et mindfullnesskursus på 8 uger ved Boa. Jeg kan kun sige * KOM NU AFSTED * for det er så givende og du får nogle gode redskaber som kan bruges resten af livet ... ♡ ..."

Connie


Jeg har fundet hjem til mig selv

"Jeg har deltaget i et mindfullnesskursus  på 8 uger. Det har givet mig en indre ro og jeg har fundet hjem til mig selv og kan mærke en glæde og tilfredshed med mit liv. Selvom det for mig var mange penge at tage ud af mit budget er de penge givet godt ud og jeg kan varmt anbefale sådan et kursus."

Vini