Hjem

SAMTALER, KURSER OG BEHANDLING


Gennem samtale og gennem kropsterapi kan selv svære udfordringer overvindes eller blive langt lettere at bære.


Jeg hedder Boa og er uddannet psykoterapeut, Mindfulness instruktør og  StressCoach og med en grunduddannelse som socialrådgiver og supervisor.

Der ligger mange års erfaring til grund for mit nuværende virke som terapeut og jeg har altid haft en passion for at støtte mennesker til en bedre trivsel.


Får du ikke svar på dine spørgsmål her på min hjemmeside eller har du blot lyst til at høre mine stemme og afklare om vi har en umiddelbar god kemi, er du altid velkommen til at kontakte mig .


Telefon 61 79 79 30       eller mail boa@all-about-people.

Kommunikation som forløser og forandrer !

Mange oplever mistrivsel i deres hverdag. Det kan skyldes kriser som skilsmisse, afskedigelse, arbejdspres, flytning, sygdom og andre udefrakommende begivenheder. Det kan også skyldes indefrakommende processer udviklet i voksenlivet eller måske helt tilbage fra barndommen.

Oplever du depression, angst, smerter, stress....

Om det er udefrakommende eller indefrakommende faktorer eller sandsynligvis en blanding af begge forhold, kan reaktioner blive angst, depression, fysiske og psykiske  smerter, social isolation og stress.

Mange undertrykker deres følelser og synes de skal klare alting uden at blive frustreret, vred eller ked af det det. Mange kender ikke deres egne grænser og har ikke en ordentlig fornemmelse af,  hvornår de skal sige ja tak og hvornår de skal sige nej tak.  Flere oplever også kontakten til andre utilfresstillende.

Det skaber mistrivsel  og utilfredsstillede behov. Du får ikke opfyldt dine behov for kontakt, nærhed, udfordring, ro, balance, restituering, at være og leve dig selv i tilstrækkelig grad.


All about people arbejder med personlig og faglig udvikling.                                    


 

Terapi, stress håndtering, mindfulness, supervision skaber forandring

Uanset "retning" -terapi, stress håndtering, supervision, undervisning,  -handler det om at kunne finde sit udtryk og kunne sætte sit aftryk lige præcis dér, hvor det har betydning. At kunne skabe overensstemmelse mellem sit indre univers og den ydre verden. Netop her forløses gamle mønstre og traumer og netop her er grobunden for forandring.

Man kan klare meget selv. Det er dog  altid godt at have én at støtte sig til på sin vej frem i livet. I perioder hvor livet føles særlig svært kan denne person være en terapeut med erfaring/faglig viden indenfor de personlige og psykologiske processer.

Det vil glæde mig at kunne være din følgesvend på et stykke af din vej.


Se på de næste sider mere om hvordan jeg kan hjælpe netop dig eller kontakt mig med dine spørgsmål.


Kærlig hilsen

Boa

Copyright © All Rights Reserved